Ohjeet

Koneosapalvelun tuotekuvastossa voit selata useiden tuoteryhmiemme varastovalikoimaa. Kuvastosta löytyy metsäkoneisiin soveltuvat vaihto-osat, purkuosat ja uudet John Deere Forestry Classic Parts -osat. Lisäksi VAHVA-kahmarit ja hydrauliikkakomponenteista Parker-patruunaventtiilit.

Vaihto-osa tarkoittaa käytettyä komponenttia, jonka olemme kunnostaneet korjaamollamme, ja jolle myönnämme kuuden kuukauden takuun. Purkuosa on toimiva, käytetty komponentti ilman takuuta. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia yli 15 vuotta vanhoihin metsäkoneisiin rajoitetulla takuulla.

Voit pyytää lisätietoja sinua kiinnostavasta tuotteesta tai tehdä tilauksen jokaisen tuotteen kohdalta löytyvällä Ota yhteys myyntiin -painikkeella. Samaan yhteydenottopyyntöön voi lisätä useampia tuotteita jatkamalla tuotevalikoiman selaamista. Vastaamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja tarvittaessa soitamme sinulle esim. varmistaaksemme tuotteen sopivuuden konemalliisi. Varastotilanne päivittyy kerran vuorokaudessa, ja tuotteet ovat myynnissä välimyyntivarauksin.

Vaihto-osakaupassa otamme vaihdossa rikkoutuneen komponenttisi edelleen korjattavaksi. Myynnin yhteydessä veloitamme runkopantin, joka palautetaan vaihdossa tulevan korjauskelpoisen osan saavuttua meille.

Ohje vaihdossa tulevan osan lähetykseen

Tutustu ohjeeseen, jossa kerromme kuinka palautat vanhan komponenttisi vaihto-osakaupan yhteydessä. Toimitamme tämän ohjeen sinulle myös uuden vaihto-osan mukana.

Koneosapalvelun muut tuotteet

Sähköisessä tuotekuvastossamme on toistaiseksi vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Koko tuote- ja palvelutarjontamme on esitelty Koneosapalvelun kotisivuilla: www.koneosapalvelu.fi

Voit tiedustella tuotteita tai huoltoa myös suoraan toimipisteistä:

Vilppula puh. 020 755 1240
Joensuu puh. 042 485 9202
Kitee puh. 042 48591
Kuopio puh. 020 755 1243

Lahti puh. 03 880 800 (Ei myymäläpalveluita)
Lappeenranta puh. 020 755 1245 

Vilppulan, Kuopion ja Lappeenrannan toimipisteet palvelevat arkipäivisin klo 7.30-16.30.
Joensuun ja Kiteen toimipisteet palvelevat arkipäivisin klo 8-16.