Ohjeet

Koneosapalvelun tuotekuvastossa voit selata vaihto-osien, purkuosien ja VAHVA-kahmareiden valikoimaamme. Varastotilanne päivittyy kerran vuorokaudessa. Vaihto-osa tarkoittaa käytettyä komponenttia, jonka olemme kunnostaneet korjaamollamme, ja jolle myönnämme kuuden kuukauden takuun. Purkuosa on toimiva, käytetty komponentti ilman takuuta. Käytettyjen ja kunnostettujen osien valikoimamme sisältää pääasiassa metsäkoneiden hydrauliikan, voimansiirron ja nostureiden komponentteja.

Voit pyytää lisätietoja sinua kiinnostavasta tuotteesta tai tehdä tilauksen jokaisen tuotteen kohdalta löytyvällä Ota yhteys myyntiin -painikkeella. Samaan yhteydenottopyyntöön voi lisätä useampia tuotteita jatkamalla tuotevalikoiman selaamista. Vastaamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja tarvittaessa soitamme sinulle esim. varmistaaksemme tuotteen sopivuuden konemalliisi. Kuvastossa esillä olevat tuotteet ovat myynnissä välimyyntivarauksin.

Vaihto-osakaupassa otamme vaihdossa rikkoutuneen komponenttisi edelleen korjattavaksi. Myynnin yhteydessä veloitamme runkopantin, joka palautetaan vaihdossa tulevan korjauskelpoisen osan saavuttua meille.

Ohje vaihdossa tulevan osan lähetykseen

Tutustu ohjeeseen, jossa kerromme kuinka palautat vanhan komponenttisi vaihto-osakaupan yhteydessä. Toimitamme tämän ohjeen sinulle myös uuden vaihto-osan mukana.

Koneosapalvelun muut tuotteet

Sähköisessä tuotekuvastossamme on toistaiseksi vain vaihto- ja purkuosia sekä VAHVA-kahmarit. Koko tuote- ja palvelutarjontamme on esitelty Koneosapalvelun kotisivuilla: www.koneosapalvelu.fi

Voit tiedustella tuotteita tai huoltoa myös suoraan toimipisteistä:

Vilppula puh. 020 755 1240
Kuopio puh. 020 755 1243
Lappeenranta puh. 020 755 1245 

Palvelemme arkisin klo 7.30-16.30