Etusivu

Tervetuloa Koneosapalvelun tuotekuvastoon. Täällä voit selata vaihto-osien ja purkuosien varastovalikoimaamme sekä ottaa yhteyttä tekniseen myyntiimme. Varastovalikoimamme komponentit soveltuvat pääasiassa metsäkoneisiin. Lisäksi kuvastosta löytyy uusien VAHVA-kahmareiden mallisto. Kuvastossa olevat tuotteet ovat myynnissä välimyyntivarauksin.

Mikä on vaihto-osa

Vaihto-osa tarkoittaa käytettyä ja kunnostettua komponenttia, jolla on kuuden kuukauden takuu. Se on uutta komponenttia edullisempi, ja myös ympäristön kannalta järkevä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan romuttamisen sijaan. Kunnostamme hydrauliikan, voimansiirron ja nostureiden komponentteja.

Vaihto-osakaupassa otamme vaihdossa rikkoutuneen komponentin. Myynnin yhteydessä veloitamme runkopantin, jonka palautamme vaihdossa tulevan korjauskelpoisen osan saavuttua meille. Runkopanttikäytäntö varmistaa korjattavien aihioiden ripeän kierron.

Käytämme kunnostuksessa alkuperäisiä valmistajan varaosia sekä voimansiirron ja nostureiden komponenteissa tarvittaessa omavalmisteosia. Teemme tarvittavat koneistukset ja hitsaukset joustavasti omassa konepajassamme. Suoritamme koeajot omissa koeajopenkeissämme ja dokumentoimme työn, vaihdetut osat ja koeajon tulokset.

Mikä on purkuosa

Purkuosa on käytetty komponentti, jolla ei ole takuuta. Olemme harjoittaneet metsäkoneiden purkutoimintaa vuosikymmeniä ja meille on kertynyt mittava varasto käytettyjä osia. Purkuosat ovat edullisia, ja niistä löytyy joskus ratkaisu myös koneisiin, joihin uutta osaa ei ole enää saatavilla.

Tarjoamme laajan tuote- ja palveluvalikoiman liikkuvaan kalustoon

Sähköisessä tuotekuvastossamme olevien vaihto- ja purkuosien sekä kahmareiden tiedot päivittyvät suoraan tietojärjestelmästämme nettiin. Kaikki varastossa ja myyntivalikoimassa olevat tuotteet eivät näy netissä, joten kannattaa kysäistä suoraan myynnistä, jos et löydä kuvastosta tarvitsemaasi osaa. Vaihteen puh. 020 755 1240.

Koko tuote- ja palvelutarjontamme on esitelty Koneosapalvelun kotisivuilla: www.koneosapalvelu.fi

Koneosapalvelun toimipisteet:

Vilppula puh. 020 755 1240
Kuopio puh. 020 755 1243
Lappeenranta puh. 020 755 1245

Palvelemme arkisin klo 7.30-16.30